Kom igang for par

Indledende samtale og udredning

Skrevet af: Steen B. Laursen, Ph.D. Cellebiolog

Hos IVF-Syd kan I være sikre på, at I altid vil få et personligt, individuelt tilpasset og trygt behandlingsforløb. Vi har en høj succesrate, og vi kan med stolthed i stemmen sige, at der i gennemsnit fødes mere end ét IVF-SYD barn om dagen.

Få lagt en behandlingsplan

Formålet med en indledende samtale er både at lære jer at kende, samt give jer muligheden for at stille alle de spørgsmål, som I måtte have i forbindelse med behandlingsforløbet. Da Fertilitetsklinik IVF-SYD er en privatklinik, er en henvisning fra egen læge unødvendig. Samtalen vil typisk vare en times tid, og vil indbefatte en ultralydsscanning af kvindens æggestokke og livmoder. Herefter lægges en behandlingsplan af lægen for det videre forløb. (Har I tidligere været i behandling for barnløshed, vil vi også bede jer om at rekvirere en kopi af tidligere journal). Inden samtalen bedes I udfylde og fremsende oplysningsskemaet, som kan udfyldes her på hjemmesiden. På denne måde kan lægen forberede sig forud jeres besøg.

Hos Fertilitetsklinik IVF-SYD har vi en meget høj succesrate, og vi har derfor lavet en kontrakt, hvor vi kan derfor tilbyde jer pengene retur, hvis ikke I føder et barn efter behandling hos os. Hvis I ønsker at træde ud af denne kontrakten, så kan I til enhver tid gøre det, hvorefter alle pengene vil blive tilbagebetalt. Dog skal alle nedfrosne, befrugtede æg være anvendt, inden en evt. udtrædelse.

I er altid velkomne til at kontakte os i hverdagene mellem 9:15-12:00 samt fra 12:30-14:30 på T: 76245020  eller skrive til os på info@ivf-syd.dk. I er også velkommen til at udfylde jeres kontakt information her på siden, så kontakter vi jer hurtigst muligt herefter.

Vi kan tilbyde dig/jer følgende behandlingsformer:

Læs også om:

Hør vores podcast: "Lægen og Ønskebørnene"

Vi har produceret podcast serien, Lægen og Ønskebørnene, som er tiltænkt at hjælpe mennesker med fertilitetsproblemer og deres pårørende til en bedre forståelse samt brugbart værktøj på deres rejse gennem fertilitetsjunglen.

Vi håber, vi kan nå ud til så mange som muligt, fordi vejen til ønskebarnet er for nogen en urimelig hård rejse.

Serien kan høres på iTunes og Spotify eller på nedenstående hjemmeside.

Fertilitetsklinik IVF-SYD
Skærbækvej 4
7000 Fredericia
Tlf.: 76 24 50 20
E-mail: info@ivf-syd.dk

Skanningsklinik på Sjælland
Gynækolog Charlotte Floridon
Ahlgade 51, 2
4300 Holbæk
Tlf.: 59 44 13 01
kontakt@gynfloridon.dk
gynfloridon.dk

 

Cvr nr. 40913637

 

 

© Fertilitetsklinik IVF-syd

Udarbejdet af Byro