Fertilitetsbehandling for lesbiske

Skrevet af: Marianne Rohde, Speciallæge i Gynækologi og Obstetrik

Ring til os på 76 24 50 20 eller send en e-mail på info@ivf-syd.dk.

I kan også udfylde jeres kontaktoplysninger her på hjemmesiden, hvorefter I vil blive kontaktet af vores sekretær. Hvis I ønsker det, vil vi booke en tid til en indledende samtale. I behøver ikke en henvisning fra egen læge, da vi er en privatklinik.

Samtalen tager godt en time og indbefatter tillige en ultralydsscanning af den kommende gravides æggestokke og livmoder.

Hvis I tidligere har været i behandling for barnløshed, vil vi gerne have tilsendt kopi af tidligere journal (behandlingsskemaer og æggeskemaer). Endvidere vil vi bede jer om at udfylde et oplysningsskema, for den kvinde, som skal i behandling. Disse oplysninger vil vi meget gerne have i god tid inden samtalen, så vi har mulighed for at forberede os bedst muligt inden mødet med jer.

Har I ikke tidligere været i behandling for barnløshed, vil vi starte med at finde ud af, hvilken behandling, der er bedst for dig/jer.
Der vil ved samtalen blive lagt en behandlingsplan og I vil få udleveret relevant patientinformation samt recepter til medicin.

 

Vi kan tilbyde dig/jer følgende behandlingsformer:

Fertilitetsklinik IVF-SYD
Skærbækvej 4
7000 Fredericia
Tlf.: 76 24 50 20
E-mail: info@ivf-syd.dk

Cvr nr. 40913637

Skanningsklinik på Sjælland
Gynækolog Charlotte Floridon
Ahlgade 51, 2
4300 Holbæk
Tlf.: 59 44 13 01
kontakt@gynfloridon.dk
gynfloridon.dk

Skanningsklinik på Fyn
Gynækolog Stinne Bergholdt
Vestergade 39, 3 tv.
5000 Odense
Tlf.: 66 13 60 12
gynbergholdt.dk

 

 

© Fertilitetsklinik IVF-syd

Udarbejdet af Byro