Donorsæd fra sædbank

Find en donor til fremtidens lykke

En sædbank giver adgang til et bredt udvalg AF DONORER

Fertilitetsklinik IVF-SYD anvender donorsæd fra danske sædbanker. Alle sæddonorerne er blevet screenet og nøje testet og udvalgte, efter lægesamtaler og undersøgelser, hvor de er blevet vurderet psykisk og fysisk raske. For at blive sæddonor er der strenge regler og krav, der skal efterleves. Screeningprogrammerne skal altid overholde de nationale regler og EU´s krav til screening. Mange bliver afvist fra starten, da de ikke leverer en kvalitet, der er høj nok til at blive donor. Efterfølgende bliver mange afvist, fordi der måske er medicinske eller andre problemstillinger, der gør, at de ikke er egnede som donorer. 

Ved sæddonation er donorerne blevet testet for smitsomme sygdomme, HIV og hepatitis B og C, samt kønssygdommene, klamydia, gonorré og syfilis – ligeledes er der blevet foretaget en kromosomanalyse af sæddonor og der er testet for enkelte genetiske sygdomme. Til trods for de meget omfattende screeningmetoder, så kan risikoen for overførsel af arvelig sygdom ikke fuldstændig elimineres. 

Sædbanker, som vi samarbejder med

En sædbank giver et bredt udvalg af donorer. Hos Fertilitetsklinik IVF-SYD samarbejder vi med de danske sædbanker European Sperm Bank og Cryos International. De danske sædbanker eksporterer sæd til over 60 lande, og gennem årene har de hjulpet mere end 30.000 familier og de garanterer sæd af høj kvalitet via den bedste donorsæd. Alle donorer er almindelige, sunde og raske unge mænd i alderen 18-40 år, som kommer fra alle samfundslag, netop for at kunne repræsentere mangfoldigheden i samfundet.

Kendt sæddonor fra sædbank

Vi har altid et bredt udvalgt af sæd fra anonyme sæddonorer på klinikken, Ved anonym donation, kan anonymiteten aldrig brydes og det er er muligt at komme med ønsker vedrørende højde, vægt, hår- og øjenfarve. 

Hvis du/I ønsker at anvende sæd fra en kendt donor eller en donor med en udvidet profil, kan sæden bestilles fra en hvilken som helst godkendt sædbank i Danmark eller Europa. I afregner selv med sædbanken, som også sørger for transporten af sæden til klinikken.

Få den bedste behandling og kontakt os 

Fertilitetsklinik IVF-SYD har klinik i Fredericia. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte og laver skræddersyede behandlingsplaner.

Du er altid velkommen til at kontakte os i hverdagene mellem 9:15-12:00 samt fra 12:30-14:30 på T: 76245020 eller skrive til os på: info@ivf-syd.dk

Du er også velkommen til at udfylde din kontakt information her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt herefter.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Fertilitetsklinik IVF-SYD
Skærbækvej 4
7000 Fredericia
Tlf.: 76 24 50 20
E-mail: info@ivf-syd.dk

Cvr nr. 40913637

Skanningsklinik på Sjælland
Gynækolog Charlotte Floridon
Ahlgade 51, 2
4300 Holbæk
Tlf.: 59 44 13 01
kontakt@gynfloridon.dk
gynfloridon.dk

Skanningsklinik på Fyn
Gynækolog Stinne Bergholdt
Vestergade 39, 3 tv.
5000 Odense
Tlf.: 66 13 60 12
gynbergholdt.dk

 

 

© Fertilitetsklinik IVF-syd

Udarbejdet af Byro