Samtaleterapi før, under og efter fertilitetsbehandling.

Samtaleterapi

Skrevet af: Lene Vester-Madsen, Psykoterapeut

Et fertilitetsforløb med gentagne negative graviditetstests, uvished og ventetid kan skabe komplekse følelser og tanker. Disse kan være svære at håndtere og være invaliderende for den enkeltes liv og hverdag. Jeg ved det, for jeg har selv været der.

Jeg tilbyder samtaleterapi for kvinder, mænd og par uanset, hvor du må være på din fertilitetsrejse. Jeg tillærer dig redskaber, så du er bedre rustet, bedre kan forstå og tackle de utrygge og måske ukendte tanker, som ofte følger med det at være ufrivillig barnløs.

Jeg kombinerer min psykoterapeutiske viden, øvrige uddannelser og egen erfaring. Jeg ønsker sammen med dig at skabe et trygt og nærværende rum, hvor der er plads til dig og hvad der end måtte fylde.

Den første samtale er gratis (45 min varighed), hvis der købes behandling hos IVF-SYD. Tilbuddet gælder både solo og parsamtale, og kan bruges både før, under og efter behandling. Sessioner kan enten foregå i klinikken i Vejle, hjemme hos dig eller online. Der kan efterfølgende købes klippekort.

Derudover tilbydes der gratis netværksmøder hver 3 måned, hvor du i et trygt og tillidsfuldt rum kan møde ligesindede, dele erfaringer og tale frit fra hjertet.

Du kan læse mere om mig, metoder, priser mm på hjemmesiden www.fertilitetsrejsen.dk

Jeg sidder klar til at hjælpe og glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst Lene

Fertilitetsklinik IVF-SYD
Skærbækvej 4
7000 Fredericia
Tlf.: 76 24 50 20
E-mail: info@ivf-syd.dk

Cvr nr. 40913637

Skanningsklinik på Sjælland
Gynækolog Charlotte Floridon
Ahlgade 51, 2
4300 Holbæk
Tlf.: 59 44 13 01
kontakt@gynfloridon.dk
gynfloridon.dk

Skanningsklinik på Fyn
Gynækolog Stinne Bergholdt
Vestergade 39, 3 tv.
5000 Odense
Tlf.: 66 13 60 12
gynbergholdt.dk

 

 

© Fertilitetsklinik IVF-syd

Udarbejdet af Byro