BARNLØSHED

Barnløshed

Skrevet af: Marianne Rohde, Speciallæge i Gynækologi og Obstetrik

Hjælp til barnløshed

Mange ved ikke, hvor heldige de er. At få et barn er en kæmpe stor lykke, der ikke kan beskrives med ord. Det er desværre ikke alle, der er så heldige og velsignede, at de kan opfylde deres store ønske på egen hånd.

Det er her, vi kommer ind i billedet. Hos IVF-SYD har vi gjort det til vores mål og store passion at hjælpe de enlige, lesbiske og par, der ikke på egen hånd kan opnå denne ubeskrivelige lykke.

Med mere end 17 års erfaring, og en udvidelse af IVF-SYD familien med mere end 3800 børn, er vi stolte af, at kunne bryste os af en stor erfaring på området samt det faktum, at vi ikke blot ligger i toppen i Danmark – vi kan tilmed matche os med de bedste klinikker i det store udland.

Ufrivillig barnløshed

Der kan være mange årsager til ufrivillig barnløshed, og løsningerne herpå kan ofte virke uoverskueligt langt væk. Hos IVF-SYD sætter vi patienten i første række, og vi har vores store fokus på at gøre alt i vores magt, for at I opnår det resultat, I ønsker. Vi har i processen forskellige muligheder for ekstra hjælp til jer, her kan nævnes;

Udredning af barnløsheden – vi finder baggrunden for barnløsheden og kan herefter hjælpe jer med behandlingen som f.eks. kan være:

  • Insemination
  • Reagensglasbefrugtning/IVF-behandling/kunstig befrugtning
  • Mikroinsemination (ICSI)
  • Testisbiopsi
  • Ægdonation

Dette er eksempler på den brede vifte af muligheder, vi som klinik giver dig, for at øge chancerne for at få opfyldt drømmen. Hør nærmere om disse muligheder ved at tage uforpligtende kontakt til os. Vi sidder klar til en snak om jeres ønsker og behov, og vi står klar med al vores ekspertise for at hjælpe jer.

Kan ikke blive gravid

Mange oplever problemer med at blive gravide. Problemerne varierer ofte både i forhold til årsag, varighed, kroniske problemer eller ej og flere andre ting. Faktum er, at mange oplever at have et behov for hjælp mod barnløshed – der er opstået komplikationer, som man ikke selv kan løse.

Hos IVF-SYD, har vi set mangt og meget gennem vores 14 års arbejde med inseminering og øvrige fertilitetsbehandlinger. Vi har ekspertisen og en høj succesrate. I 2019 blev der født 399 børn efter behandling på vores klinik, hvilket i gennemsnit svarer til mere end ét IVF-SYD barn om dagen.

Klinikker på Jylland og Fyn

Vi har klinikker i både Fredericia og Odense. På begge klinikker vil du møde dygtige og engagerede medarbejdere, der tilbyder professionelle behandlinger med stor omsorg og hjertevarme. Inden du påbegynder en behandling hos os, er der et oplysningsskema, vi vil bede dig udfylde. Det er vigtigt for os, at vi ved alt, der er nødvendigt at vide om dig / jer, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Vi tror på, der ikke er to situationer, der er ens; alle er unikke, og alle har deres eget unikke problem, når de henvender sig til os. Derfor er det utrolig vigtigt at se på hver patientopgave som en individuel problemstilling, der skal tages hånd om. Vi er stolte af at tilbyde patientpleje på denne måde.

Hos os er du ikke blot et nummer i rækken. Du er noget unikt og specielt, og dit brændende ønske om et barn, er noget vi vil gøre alt for, at vi kan opfylde.

Vi har fuld forståelse for, at det er en stor beslutning at træffe om, hvorvidt man skal påbegynde et behandlingsforløb – hos os eller andetsteds. Derfor er vi stolte over de mange gode og positive tilbagemeldinger, vi får fra vores patienter. Dette er den bedste anbefaling, vi kan ønske os – folk der har været i behandling hos os, og har lyst til at dele deres fantastiske resultat med andre – vi bliver så glade og rørte.

Hver person, hvert par har deres egen unikke historie, og vi er stolte over at være en del af disse.

Er du i tvivl om, vi er det rigtige valg for dig, så kontakt os for en uforpligtende snak om din helt unikke situation.

 

IVF-SYD – vi hjælper dig med at opfylde din drøm.

Baby eller pengene tilbage!

Baby eller alle pengene tilbage betyder, som navnet antyder, at hvis ikke man bliver gravid og føder et barn efter behandling på Fertilitetsklinik IVF-SYD, så får man alle sine penge tilbage uden, at der bliver fratrukket noget beløb, dvs. hele det indbetalte beløb bliver tilbagebetalt. Du/I kan til enhver tid træde ud af kontrakten og alle pengene bliver tilbagebetalt. Dog skal alle nedfrosne befrugtede æg være forsøgt anvendt og man skal være indstillet på evt. brug af donoræg og/eller donorsæd.

Til gengæld forbeholder vi os også ret til at trække os ud af kontrakten, hvis ikke vi længere tror på, at yderligere behandling vil lykkes. Prisen inkluderer også anvendelse af donoræg og anonym donorsæd.

baby eller pengene tilbage

Skal vi ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Fertilitetsklinik IVF-SYD
Skærbækvej 4
7000 Fredericia
Tlf.: 76 24 50 20
E-mail: info@ivf-syd.dk

Skanningsklinik på Sjælland
Gynækolog Charlotte Floridon
Ahlgade 51, 2
4300 Holbæk
Tlf.: 59 44 13 01
kontakt@gynfloridon.dk
gynfloridon.dk

 

Cvr nr. 40913637

 

 

© Fertilitetsklinik IVF-syd

Udarbejdet af Byro