BARNLØSHED

Barnløshed

Skrevet af: Marianne Rohde, Speciallæge i Gynækologi og Obstetrik

At få et barn er en kæmpe stor lykke, der ikke kan beskrives med ord. Det er desværre ikke alle, der er så heldige, at de kan opfylde deres store ønske på egen hånd. Der er opstået komplikationer, som man ikke selv kan løse. Problemerne varierer ofte både i forhold til årsag, varighed, kroniske problemer og flere andre ting. Faktum er, at mange oplever at have et behov for hjælp mod barnløshed

Hos IVF-SYD har vi gjort det til vores mål og store passion at hjælpe de enlige og par, der ikke på egen hånd kan opnå denne ubeskrivelige lykke.

Vi har mere end 17 års erfaring og har hjulpet over 3800 IVF-syd børn til verden. Så vi er stolte af, at kunne bryste os af en stor erfaring på området, samt det faktum at vi ikke blot ligger i toppen i Danmark – vi kan tilmed matche os med de bedste klinikker i det store udland.

Flere løsninger på ufrivillig barnløshed

Der kan være mange årsager til ufrivillig barnløshed, og løsningerne herpå kan ofte virke uoverskuelige. Hos IVF-SYD sætter vi patienten i første række, og vi har stort fokus på at gøre alt i vores magt, for at I opnår det resultat, I ønsker. Vi har i processen forskellige muligheder vi kan tilbyde:

Udredning af barnløsheden – vi finder baggrunden for barnløsheden og kan herefter hjælpe jer med behandlingen som f.eks. kan være:

  • Insemination
  • Reagensglasbefrugtning/IVF-behandling/kunstig befrugtning
  • Mikroinsemination (ICSI)
  • Testisbiopsi
  • Behandling med donorsæd
  • Behandling med ægdonation

Hør nærmere om disse muligheder ved at tage uforpligtende kontakt til os. Vi sidder klar til en snak om jeres ønsker og behov, og vi står klar med al vores ekspertise for at hjælpe jer.

Kom til en uforpligtende samtale i Fredericia

På klinikken vil du møde dygtige og engagerede medarbejdere, der tilbyder professionelle behandlinger med stor omsorg og hjertevarme. Inden du påbegynder en behandling hos os, er der et oplysningsskema, vi vil bede dig udfylde. Det er vigtigt for os, at vi ved alt, der er nødvendigt at vide om dig / jer, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Vi tror på, der ikke er to situationer, der er ens; alle er unikke, og alle har deres eget unikke problem, når de henvender sig til os. Derfor er det utrolig vigtigt at se på hver patientopgave som en individuel problemstilling, der skal tages hånd om. Vi er stolte af at tilbyde patientpleje på denne måde.

Hos os er du ikke blot et nummer i rækken. Du er noget unikt og specielt, og dit brændende ønske om et barn, er noget vi vil gøre alt for, at vi kan opfylde.

Vi har fuld forståelse for, at det er en stor beslutning at træffe om, hvorvidt man skal påbegynde et behandlingsforløb – hos os eller andetsteds. Derfor er vi stolte over de mange gode og positive tilbagemeldinger, vi får fra vores patienter. Dette er den bedste anbefaling, vi kan ønske os – folk der har været i behandling hos os og har lyst til at dele deres fantastiske resultat med andre – vi bliver så glade og rørte.

Hver person, hvert par har deres egen unikke historie, og vi er stolte over at være en del af disse.

Er du i tvivl om, vi er det rigtige valg for dig, så kontakt os for en uforpligtende snak om din helt unikke situation.

Fertilitetsklinik IVF-SYD
Skærbækvej 4
7000 Fredericia
Tlf.: 76 24 50 20
E-mail: info@ivf-syd.dk

Cvr nr. 40913637

Skanningsklinik på Sjælland
Gynækolog Charlotte Floridon
Ahlgade 51, 2
4300 Holbæk
Tlf.: 59 44 13 01
kontakt@gynfloridon.dk
gynfloridon.dk

Skanningsklinik på Fyn
Gynækolog Stinne Bergholdt
Vestergade 39, 3 tv.
5000 Odense
Tlf.: 66 13 60 12
gynbergholdt.dk

 

 

© Fertilitetsklinik IVF-syd

Udarbejdet af Byro