Det er med evig stor taknemmelighed til det søde personale hos IVF-syd, at vi i dag har hænderne fulde med to fantastiske børn. Med en diagnose som uforklarligt barnløse og ti negative forsøg (IUI, IVF og fryseforsøg) i det offentlige i bagagen ringede vi i 2010 til IVF-syd for at få afklaret om græsset var grønnere på den anden side af bæltet.

Vi ville ikke give op. Et par uger efter blev vi i Fredericia mødt af søde mennesker med åbne arme, stor empati, fuld forståelse for vores frustration og en ny opskrift på behandling. Efter to aborter, en biokemisk graviditet og en overstimulering var vi på vippen til at kaste håndklædet i ringen og rejse til de varme lande for at hente vores barn.

Men for god ordens skyld ville vi lige bruge de sidste to fryseæg, for hvem ved… Det viste sig at blive den bedste julegave, man kunne ønske sig, da vi den 24. december stod med en positiv test. Men klog af skade holdt vi vejret indtil scanning i uge 7, som viste både blink og bank.

Lykken var stor, men vi turde ikke helt tro på det. I hvert fald ikke før det blev efterår og en lille mørkhåret pige så verden for første gang. Hun er selvfølgelig det mest fantastiske vi kunne forestille os, så derfor blev vi hurtigt enige om, at vi måtte have en mere af den slags. Hvis det var muligt selvfølgelig. Og hvis ikke, så havde vi allerede mere end vi nogensinde havde turdet drømme om. Men søreme om ikke de søde IVF-folk gjorde kunsten efter – og så endda allerede i første forsøg. Ni måneder senere bød vi en lille dreng velkommen til verden og til vores familie. Lykkerusen vil ingen ende tage og vi kan slet ikke få armene ned. Vi er så glade. Det er en gave at få børn og så endda en af hver. Af hjertet tak til alle hos IVF-syd.

Kærlig hilsen
Verdens heldigste mennesker
Sept. 2013