Kære IVF-SYD

Ingen ord er gode nok til at takke jer for den store indsats, I har gjort for at få vores største ønske til at gå i opfyldelse.
Vi har fra første møde følt os i trygge og faglige dygtige hænder. Jeres måde at favne os og vores frustrationer og bekymringer har været altafgørende i vores lange og seje kamp mod ønskebarnet – som så heldigvis bliver til ønskebørnene 🙂

Vi har hele tiden kunnet mærke, at I har troet på vores projekt og I har virkelig ønsket at hjælpe os. Hos jer er man ikke blot et nummer i køen – vi har nærmest følt os som en del af IVF-SYD familien. I har taget os under jeres vinger og gjort alt, hvad der stod i jeres magt for at hjælpe os. Vi har trygt lænet os tilbage og fulgt jeres idéer og nye tiltag – og ikke mindst jeres engagement, ansvarlighed og vilje til at få dette til at lykkes.

Tak for jeres altid behagelige og omsorgsfulde væremåde. Der har altid været plads til grin og gråd hos jer. Ingen spørgsmål, bekymringer eller problematikker har været for dumme. Og når hverken familie eller venner har kunnet sætte sig ind i vores situation, har vi altid følt os forstået og lyttet til hos jer. Den krise, sorg og heraf følgende bekymringer og angst for barnløsheden har altid været accepteret og forstået hos jer – tak for det!

Tak for altid at have ro og tid – på trods af, at venteværelset har været fyldt og tidsplanen skredet.
Tak for en fantastisk og hurtig service, når vi har kontaktet jer enten pr. telefon eller e-mail. Hele jeres omsorgsfulde og varme væsen kommer til udtryk selv i telefonen.

Tak for at tage os alvorligt og have tid tid til at snakke på akuttelefonen, når det hele har været uoverskueligt og uudholdeligt. Tak for efterfølgende søde og bekymrende sms´er – det betyder mere end I aner!

Tak for at være blevet lukket ind i IVF-SYD familien. Hvor mærkeligt det end lyder, så vil I være savnet. Vi vil til evig tid være jer dybt taknemmelige for alt, hvad I har gjort for os, og I vil altid have en særlig plads i vores hjerter.
Nok kan man betale sig til samme dygtige faglighed på andre klinikker, men vi tror på, at jeres engagement og ansvarlige, omsorgsfulde, og varme væsen er helt unik og særlig for IVF-SYD.

Tak fordi I er jer!

4 års kamp er slut – en ny kamp begynder, men en kamp vi så inderligt har glædet os til – og de to guldklumper kan bare komme an 🙂
Vi glæder os til, I skal møde dem til sommer!

I ønskes alle en glædelig jul og velfortjent vinterferie

De bedste hilsener

Peter Markussen og Louise Aggerholm

Dec. 2014