Kære IVF-SYD

Så kom Nynne til verden – fuldstændig perfekt pige.

Vi er dybt taknemmelige for at vi endte hos jer, det var SÅ tæt på, at vi havde sagt stop i kampen for nr. 2, og det var kun en mavefornemmelse, der gjorde, at vi lige måtte prøve et sidste forløb på en ny klinik!

Jeg er meget imponeret over jeres laboratoriedel, tænk at I i første forsøg laver blastocyster – noget som de andre steder aldrig er lykkes med, det kan kun vidne om, at I er meget længere i udviklingen, og har nogle meget kompetente mennesker til at udføre dette job. Derudover er jeg også meget taknemmelig for, at I var opmærksomme på mit ar i livmoderen, og sendte mig videre til Skejby. Hvis jeg ikke havde gennemført den operation, tror jeg aldrig vi havde lykkedes med endnu en graviditet.

Tak for jeres måde at være på, og tak fordi I har valgt at blive så vanvittig dygtige til jeres arbejde.

Tak er kun et fattigt ord, når man kigger på den velskabte lækre baby, man har i armene… så vi kommer forbi med lidt lækkerier, når Nynne er blevet lidt større.

De bedste hilsner fra

L og T

Januar 2018