Kære personale ved IVF-Syd

Den 6/7 2012 kom vores dejlige søn til verden, 4 uger før termin, en lille fyr på 2660 g fordelt på 48 cm.
Vi startede hos jer efter 5 mislykket forsøg og 2 klinikker der havde opgivet os. Allerede ved første møde havde I sat jer grundigt ind i vores tidligere forsøg og havde ideer til nogle anderledes forsøg, der var bedre tilpasset mig. Samtidig lyttede I også til hvad vi selv tænkte og havde af ideer om hvad der virkede og ikke virkede.

Vi har fra starten gjort det meget klart at vi ønskede ærlighed. Så snart I ikke troede på det, skulle I sige det, så vi kunne overveje andre muligheder. Det har I været rigtig gode til, at få taget de hårde samtaler på den mest omsorgsfulde og kærlige måde.

Vi aftalte at tage et sidste forsøg og dette forsøg endte med en voldsom overstimulering, som I igen håndterede på bedste måde og sørgede for at jeg kom det sted hen, hvor de bedst kunne hjælpe. Det blev også det forsøg der blev til vores lille søn. I den periode jeg var indlagt havde vi tæt kontakt til jer og kunne altid ringe og skrive til jer, hvor I altid havde tid og overskud til at berolige og snakke med os.
Alt dette vil vi naturligvis sige jer tak for! Vi er jer evigt taknemmelige for den hjælp I har givet os, der nu gør at vi kan sidde med vores ønskebarn i armene.

Vi vil give de varmeste anbefalinger til IVF-Syd og deres kompetente, kærlige og forstående personale.

Kærlig hilsen

Kristine Jakobsen & Jens-Peter Pedersen
Sept 2012