Vi startede i behandling i august 2007 hos IVF-SYD, efter 3 forgæves forsøg i offentlig fertilitetsbehandling fra starten af  2006 og frem. Det var en helt anderledes og meget positiv oplevelse, at møde personalet hos IVF-SYD – som udover at være faglig dygtige og professionelle samtidig udviser stor medmenneskelig varme for deres ”patienter”.

Vi gik fra det første orienteringsmøde på klinikken med en god fornemmelse og har under hele forløbet kun haft godt at føje til. Efter et langt forløb med mange op- og nedture, blev vi forældre til et par dejlige tvillinger. Vores tvillinger, en pige og en dreng, blev født ved kejsersnit i december 2009 i uge 36+5 på Kolding Sygehus – efter en ukompliceret graviditet.

Hos IVF-SYD var vi så heldige, i sidste omgang, at få tilbudt ægdonation og efter et par forsøg var der endelig held ved det. Som et af de ”svære” tilfælde nåede vi, at være i fertilitetsbehandling i næsten 3½ år og der skulle ikke mindre end sammenlagt 12 forsøg til for, at det lykkedes.

Vi er fuldt overbevist om, at det er stor faglig dygtig sammenholdt med ihærdighed og justering af alle detaljer fra IVF-SYDs side, der har været udslagsgivende i vores tilfælde.

Der findes ingen tak der er stor nok, de varmeste anbefalinger fra os.

Karen Marie Nygaard & Finn Nygaard Solvang, Kolding, marts 2010