Hvis ikke vi kan, er der ingen, der kan

Hvis ikke vi kan, er der ingen, der kan

Vi gør alt for altid at holde os opdateret om den nyeste forskning indenfor barnløshedsbehandling. Vi tilrettelægger behandlingen individuelt og bruger erfaringer fra tidligere behandlinger foretaget på Fertilitetsklinik IVF-SYD eller på andre fertilitetsklinikker. Vi sørger for, at vores IVF-laboratorie er toptunet og afprøver de nyeste teknikker og metoder indenfor barnløshedsbehandling. Som du/I kan se på vores resultater, ligger vi væsentligt over landsgennemsnittet og har lige siden klinikkens start haft nogle af de bedste resultater i Danmark (og resten af verden).

Vores personale er håndplukket og dybt passionerede mennesker, som brænder for at gøre en forskel for dig/jer. Flere af dem har faktisk selv været igennem barnløshedsbehandling (også på IVF-SYD). De ved derfor alt om, hvad det vil sige at være i barnløshedsbehandling også de psykiske/følelsesmæssige aspekter.

Du/I kan derfor stole på, at vi vil gøre alt for, at din/jeres drøm går i opfyldelse og du/I trygt kan overlade behandlingen til os. Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at hjælpe jer.

Fertilitetsklinik IVF-SYD
Skærbækvej 4
7000 Fredericia
Tlf.: 76 24 50 20
E-mail: info@ivf-syd.dk

Cvr nr. 40913637

Skanningsklinik på Sjælland
Gynækolog Charlotte Floridon
Ahlgade 51, 2
4300 Holbæk
Tlf.: 59 44 13 01
kontakt@gynfloridon.dk
gynfloridon.dk

Skanningsklinik på Fyn
Gynækolog Stinne Bergholdt
Vestergade 39, 3 tv.
5000 Odense
Tlf.: 66 13 60 12
gynbergholdt.dk

 

 

© Fertilitetsklinik IVF-syd

Udarbejdet af Byro