Kære alle hos IVF-SYD:-)

Onsdag d. 2. maj 2012 kom vores små vidunderlige tvillinger til verden efter en hurtig drømmefødsel på 4 timer. Først en lille prins på 2722 g og 45 cm og efterfølgende en lille prinsesse på 2687 g og 46 cm.

Vi skylder Jer en STOR tak for at I kunne hjælpe os med at stable min 2. graviditet på benene og endda hjælpe os på vej med 2. og 3. barn:-) Det har gjort vores lille familie fuldendt og storesøsteren er meget stolt af hendes bitte små søskende:-).

Heldigvis lykkes det allerede for os i 2. forsøg, men vi har alligevel ved hvert besøg hos IVF-SYD følt, at vi er kommet tæt ind på livet af en stor del af personalet, som altid har mødt os med åbne, omsorgsfulde og kærlige arme, når vi har været usikre, nervøse og nede over vores situation selvom vi havde en skøn og dejlig datter derhjemme i forvejen.

Der har altid været en dejlig afslappet atmosfære lige fra man kommer ind på klinikken, men også under samtaler, scanninger, ægudtagning og ægoplægning.
Derudover var det også rart at man havde mulighed for at ringe/blive ringet op for at få en status på æggenes befrugtning, tilstand og kvalitet.

Vi har aldrig været i tvivl om personalets faglighed og har altid følt os i trygge og gode hænder hos IVF-SYD. Derfor sender vi jer den varmeste tak fordi I kunne hjælpe vores dejlige tvillinger til verden og vi vil varmt anbefale IVF-SYD til andre der desværre skulle stå i samme situation, at storken lader vente på sig.

Af hjertet tak:-)

Kh. H & P.
Maj 2012