Kære allesammen

For godt et halvt år siden, præcis d.21.januar kl.12:38, kom vores længe ventede guldklump til verden. Endelig blev vi forældre til lille Alfred, der ved fødslen vejede 3300 gram og målte 53 cm. Ikke nok med at vi skulle vente 8 år på ham, så tog han også lige ekstra 38 timer fra vandafgang, om at komme ud. Men pludselig giver det mening at vente så længe, når man får så perfekt et resultat ?

Alfred er nu blevet 1/2 år, og der går ikke en dag, hvor vi ikke tænker på Jer i Fredericia. Vi skylder Jer en kæmpe tak og er Jer evigt taknemmelige over at I har hjulpet os igennem vores barnløshed. Jeres professionalisme og ikke mindst jeres personligheder hver især, var i høj grad med til at holde håbet i live hos os. Et håb som vi var tæt på at miste efter knap 7 år som barnløse i det offentlige sygehusvæsen. Vi anbefaler Jeres klinik til højre og venstre og håber I vil kunne hjælpe rigtig mange andre par som os i fremtiden.

Før i tiden, når folk med børn fortalte om den ubetingede kærlighed man får til børn, eller om, at det er det største i livet, var det nok en form for benægtelse fra vores side om, at det kunne være rigtigt. Vi var jo også lykkelige som par uden børn, selvom vi savnede noget. Men for at være helt ærlige, så er det først nu vi forstår hvad de talte om. Og de har alle fuldstændig ret. Kærligheden til den lille vokser hver eneste dag. Livet som forældre er simpelthen SÅ fantastisk. Vi ELSKER det❤️ Vi vil rigtig gerne komme forbi en dag og vise vores (og Jeres ?)  lille mirakel frem, men er i tvivl om vi kan være bekendt at tage et barn med på klinikken i forhold til andre barnløse der evt. vil være til stede. Vi ved jo fra os selv, at der var nogle dage hvor man slet ikke kunne kapere det. Men hvad tænker I om det?  Kan vi måske aftale noget?

Først og fremmest var det bare vigtigt for os at udtrykke vores taknemmelig for en god behandling hos Jer. Tusinde tak til Jer alle.

Med venlig hilsen de stolte forældre til Alfred

Sept. 2016