Kære alle ansatte hos IVF-SYD

I søndags kom vores dejlige søn til verden, og det var ikke sket uden jeres hjælp. Nu kan hjælp jo gives på mange forskellige måder, og netop den hjælp, vi har modtaget hos jer, har været i særklasse. På døren ind til klinikken står der, at man skal melde sin ankomst hos sekretæren, men der gik ikke længe før det var helt unødvendigt. I stedet blev jeg mødt med et ”Hej M….” og et stort smil, når jeg kom ind ad døren. Det er utrolig dejligt at blive mødt med sådan en varm velkomst. Især har vi været glade for den varme omsorg, vi har modtaget. For eksempel var det utrolig rart, at der var en sygeplejerske med under ægudtagningen, som var opmærksom på, hvordan jeg havde det.

Vi har desværre også oplevet at få dårlige nyheder, og igen oplevede vi en utrolig omsorg og medfølelse for vores situation. Andre gange har I haft travlt, men vi har ikke følt, at I er gået på kompromis med jeres arbejde. Omvendt betyder det jo også, at man selv modtager samme hjælp, uanset hvor presset dagen er blevet. Nu kan omsorg jo ikke gøre det alene, og heldigvis er I alle sammen også dygtige til hver jeres faglige område.

I er ikke bange for at udvikle nye procedurer for at optimere chancerne for en positiv graviditet, dog uden at ”hoppe med på” enhver ny dille markedet byder på. Målet om en positiv graviditet er det vigtigste, og det synes vi, I er gode til at huske på. Det stod klart, da vi besøgte jer i forbindelse med et arrangement, der var arrangeret af Landsforeningen for ufrivilligt barnløse.

Hele klinikken udstråler den rette blanding af hygge, omsorg og professionalisme. Folk kommer til jeres klinik med drømmen om at få et barn, og så er det op til jer at forvandle denne drøm til virkelighed. Det er en meget stor tillidssag og den tillid synes vi, at I forvalter på bedste vis. Det kan i godt være stolt af.

En stor tak for hjælpen og den måde I gav den på.

Anonym
Feb. 2012