Et mirakel!

I marts 2014 kontaktede vi IVF-SYD, da vi ikke havde held med at blive gravide. Efter en udredning fandt de ud af at jeg kun har en velfungerende æggeleder- den anden blev muligvis skadet ved sidste fødsel (kejsersnit).

Vi forsøgte med insemination sidst i marts, hvor der blev dannet to gode æg i den æggestok ved den fungerende æggeleder. Desværre endte det med en meget tidlig spontan abort.

Vi prøvede insemination i juni 2014 igen. Denne gang blev der også dannet to gode æg- desværre i modsatte æggestok, så det oplagte var at afbryde inseminationen.

Vi spurgte IVF-SYD om chancerne for at en insemination kunne lykkes, når æggelederen frem til de to gode æg ikke fungerede. Der var ikke gode procentsatser, for at insemination kunne lykkes i vores situation.
Efter en hurtig snak blev vi trods de dårlige odds enige om at vi ville prøve med inseminationen alligevel.
Og det lykkedes.

Gravid!!! og er nu i 33. uge  🙂
Hermed en stor tak til IVF-SYD for at støtte os i de valg, vi foretog og samtidig være ærlige og realistiske, når fakta og sandsynligheder skulle lægges på bordet! Skulle vi få brug for hjælp igen, er der ingen tvivl om, hvor vi henvender os  🙂

Taknemlighed har fået en hel ny betydning!

Mange hilsner
Mike og Pernille

Jan 2015