Til dig, der ønsker og kæmper for et mirakel – er du ved at miste modet?

Jeg sender positive tanker med budskabet: “BLIV VED, BLIV VED, BLIV VED!! Så længe IVF-SYD mener, der er en chance, så kæmp alt hvad du  kan. Efter 6 år (2 år hos IVF-SYD) med talrige behandlinger, fik min mand og jeg endelig en dejlig dreng – med hjælp fra de fantastiske mennesker på IVF-SYD.

Vi mistede håbet mange, mange gange undervejs, men vores ønske var så stort – og IVF-SYD så professionelle – at vi hele tiden fik modet og energien til at fortsætte. Den dag vores søn kom til verden, var vi lykkelige for kampen! Alle sorger, bekymringer og besværligheder trådte i baggrunden.

To beskedne parforholds-tips: Min mand og jeg tog (kortere eller længere) pauser fra behandlingerne af flere omgange – også selv om vi følte, at “behandlings”-tiden var ved at løbe fra os. Desuden insisterede jeg på, at min mand tog med til alle besøg på klinikken. Jeg var meget heldig, at han kunne og ville tage med. Der er ingen tvivl om, at det var besværligt, men jeg er sikker på, at det har været med til, at han og jeg er knyttet tættere og er kommet mere ukompliceret igennem de opslidende år med fertilitetsbehandling.
Til dig, der ønsker og kæmper: MÅ DIT ØNSKE BLIVE OPFYLDT.

Første skridt er at komme til denne klinik. Du er i de bedste hænder hos IVF-SYD.

Martin og Anne Marie
Okt 2014