Kære alle i IFV-SYD

Vi glæder os spændt til januar hvor vores lille søn kommer til verden. Der er ingen tvivl om at vi vender tilbage til jer, og håber at I kan hjælpe os nok engang med en lillesøster eller lillebror til ham. Hvis nogen skulle stå og overveje om de skal vælge mellem det offentlige eller det private, vil vi klart anbefale jer – og det med to års erfaring indenfor det offentlige. For os trak behandlingerne i det ofentlige i langdrag og med masser af fejlbehandlinger undervejs. Dette fik os til at droppe vores sidste tre behandlinger, og starte hos jer.

Hos jer mærkede vi en tydelig forskel. Nu var vi ikke bare endnu et par navne i rækken, men vi fik en varm og personlig modtagelse fra alle – hver eneste gang. Vi følte os i trygge hænder. Der blev set på behandlingen, så den var tilpasset min krop og det gav lynhurtigt resultat.
Første gang blev jeg gravid, men aborterede så desværre – men vi fik al den støtte og hjælp vi kunne ønske os, og med fryseæg fra første behandling, blev vi gravide hurtigt efter. Så nu går der ikke en dag, uden vi begge forventningsfulde stråler og glæder os til at blive forældre for første gang. Vi takker jer – og glæder os over det valg vi traf, da vi besluttede at prøve lykken hos jer. Vores anbefalinger går til IVF-SYD.

De bedste hilsner

Lars og Jeanette Valentin
Dec. 2011