Fertilitetsklinik IVF-SYD Odense

Skrevet af: Steen B. Laursen, Ph.D. Cellebiolog

Vi har åbnet en ny fuldt udstyret klinik i Odense på adressen:

Hinderupgård, Niels Bohrs Alle 21, 5230 Odense M

Klinikken ligger tæt på motorvejsafkørsel 50 og 51, og der er gratis parkering.

På den private Fertilitetsklinik IVF-SYD Odense har du/I mulighed for at komme til samtale, blive undersøgt for barnløshed samt få udført alle behandlinger og skanninger inkl. graviditetsskanning.

Lad os hjælpe dig/jer med fertilitetsbehandling på den nye IVF klinik i Odense.

Fertilitetsklinik med babygaranti

“Hvis vi ikke kan, er der ingen, der kan” – ja det er store ord – men det er ikke bare noget, vi skriver, det er noget, vi mener.

Vi giver ikke op, før resultatet er der. Derfor har vi et tilbud der hedder: “Baby eller alle pengene tilbage”.

Fertilitetsklinik IVF-SYD Odense

Fertilitetsklinik Odense – for fremtidens lykke

De fleste har drømmen om at få et barn – og for mange lykkedes det da også af naturlig vej. Men der er flere kvinder og par, der har brug for fertilitetsbehandling for at kunne få børn.  I følge en undersøgelse fra Sundhedsstyrelsen i 2017,viser det sig, at hver 12. baby i Danmark er kommet til verden ved hjælp af fertilitetsbehandling.

Vores private fertilitetsklinik IVF-SYD, står bag lidt mere end fem procent af disse. IVF-SYD oplever et  stigende antal patienter, som ønsker fertilitetsbehandling, og har derfor åbnet en en filial i Odense. Den nye fertilitetsklinik i Odense hjælper, ligesom vores andre klinikker, heteroseksuelle par, enlige og lesbiske par med alle former for fertilitetsbehandling.

 

IVF Odense – professionel behandling

Hvad enten du er enlig og søger donorsæd, er par der vil insemineres, eller er et lesbisk par, der vil være gravide, og søger du/i en troværdig fertilitetsklinik i Odense, er IVF-SYD fertilitetsklinik Odense det helt rigtige valg.  Vores professionelle team af erfarne og dedikerede medarbejdere tilbyder en lang række forskellige former for behandling, der blandt andet omfatter:

Vi har stor succes med vores behandlinger og har derfor åbnet en ny filial, som nu også giver mulighed for fertilitetsbehandling i Odense.  Vi håber at kunne hjælpe endnu flere med at gøre deres babydrømme til virkelighed.

IVF SYD – professionel hjælp til graviditet

At få et barn, og i det hele taget at få lov til at opleve en graviditet og glæden ved at sætte et barn til verden, er desværre ikke en selvfølge for alle, og kan have lange udsigter for enlige eller par, der ikke får den rette hjælp. Vores nye fertilitetsklinik i Odense yder høj service, har dygtige og engagerede medarbejdere, der kan hjælpe jer med de forskellige muligheder indenfor fertilitetsbehandling, herunder mulighed for befrugtning med egne æg, ægdonation, sæddonation eller brug af partners egen sæd – alt sammen for, at vi kan hjælpe dig/jer i mål med ønsket om at få et barn. Vi undersøger alle muligheder for at opnå det bedst mulige resultat, og hele processen foregår i trygge rammer.

Skal vi ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Fertilitetsklinik IVF-SYD
Skærbækvej 4
7000 Fredericia
Tlf.: 76 24 50 20
E-mail: info@ivf-syd.dk

Fertilitetsklinik IVF-SYD
Hinderupgård
Niels Bohrs alle 21
5230 Odense M
Tlf.: 76 24 50 20
E-mail: info@ivf-syd.dk

Fertilitetsklinik IVF-SYD Sjælland
Gynækolog Charlotte Floridon
Ahlgade 51, 2
4300 Holbæk
Tlf.: 59 44 13 01
kontakt@gynfloridon.dk
gynfloridon.dk
Online booking, IVF-SYD Sjælland

 

Cvr nr. 40913637

 

 

© Fertilitetsklinik IVF-syd

Udarbejdet af Byro