Fertilitetsklinik IVF-SYD Odense

Skrevet af: Steen B. Laursen, Ph.D. Cellebiolog

Vores fertilitetsklinik i Odense lukker midlertidigt ned, mens vi leder efter en ny samarbejdspartner.

Vi henviser i stedet til vores klinik i Fredericia, hvor vi naturligvis tilbyder vores vanlige høje service. Her har du/I mulighed for at komme til samtale, blive undersøgt for barnløshed samt få udført alle former for fertilitetsbehandlinger og skanninger inkl. graviditetsskanning.

Klinikken i Fredericia er placeret på en nedlagt vingård, som danner rammen om en klinik, hvor du straks føler dig hjemme i den hyggelige atmosfære. Du møder et professionelt og omsorgsfuldt personale, som glæder sig til at tage hånd om dig/jer med fokus på faglighed, ærlighed og omsorg.

Lad os hjælpe dig/jer med fertilitetsbehandling på klinikken i Fredericia eller vores skanningsklinik i Holbæk.

Adressen er:

Fertilitetsklinik IVF-SYD
Skærbækvej 4
7000 Fredericia
Tlf.: 76 24 50 20
E-mail: info@ivf-syd.dk

Fertilitetsklinik Odense – for fremtidens lykke

De fleste har drømmen om at få et barn – og for mange lykkedes det da også af naturlig vej. Men der er flere kvinder og par, der har brug for fertilitetsbehandling for at kunne få børn.  I følge en undersøgelse fra Sundhedsstyrelsen i 2017,viser det sig, at hver 12. baby i Danmark er kommet til verden ved hjælp af fertilitetsbehandling.

Vores private fertilitetsklinik IVF-SYD, står bag lidt mere end fem procent af disse. IVF-SYD oplever et  stigende antal patienter, som ønsker fertilitetsbehandling, og har derfor åbnet en en filial i Odense. Den nye fertilitetsklinik i Odense hjælper, ligesom vores andre klinikker, heteroseksuelle par, enlige og lesbiske par med alle former for fertilitetsbehandling.

 

IVF Odense – professionel behandling

Hvad enten du er enlig og søger donorsæd, er par der vil insemineres, eller er et lesbisk par, der vil være gravide, og søger du/i en troværdig fertilitetsklinik i Odense, er IVF-SYD fertilitetsklinik Odense det helt rigtige valg.  Vores professionelle team af erfarne og dedikerede medarbejdere tilbyder en lang række forskellige former for behandling, der blandt andet omfatter:

Vi har stor succes med vores behandlinger og har derfor åbnet en ny filial, som nu også giver mulighed for fertilitetsbehandling i Odense.  Vi håber at kunne hjælpe endnu flere med at gøre deres babydrømme til virkelighed.

IVF SYD – professionel hjælp til graviditet

At få et barn, og i det hele taget at få lov til at opleve en graviditet og glæden ved at sætte et barn til verden, er desværre ikke en selvfølge for alle, og kan have lange udsigter for enlige eller par, der ikke får den rette hjælp. Vores nye fertilitetsklinik i Odense yder høj service, har dygtige og engagerede medarbejdere, der kan hjælpe jer med de forskellige muligheder indenfor fertilitetsbehandling, herunder mulighed for befrugtning med egne æg, ægdonation, sæddonation eller brug af partners egen sæd – alt sammen for, at vi kan hjælpe dig/jer i mål med ønsket om at få et barn. Vi undersøger alle muligheder for at opnå det bedst mulige resultat, og hele processen foregår i trygge rammer.

Skal vi ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Fertilitetsklinik IVF-SYD
Skærbækvej 4
7000 Fredericia
Tlf.: 76 24 50 20
E-mail: info@ivf-syd.dk

Skanningsklinik på Sjælland
Gynækolog Charlotte Floridon
Ahlgade 51, 2
4300 Holbæk
Tlf.: 59 44 13 01
kontakt@gynfloridon.dk
gynfloridon.dk

 

Cvr nr. 40913637

 

 

© Fertilitetsklinik IVF-syd

Udarbejdet af Byro