Kære Ivf-Syd

TAK fordi I har været med til at gøre vores drøm til virkelighed.
Igennem Jeres professionelle arbejde, har vi nu 2 velskabte dejlige drenge fra d.31 juli 2009 (Mads 4260g) og d.24 juni 2012. (Niclas 4120g)

Vi var MEGET i tvivl om, vi skulle vælge en privatklinik, efter 7 mislykkede forsøg i det offentlige. (Inkl. fryseforsøg)En uforpligtende samtale med Jer og en varm fornemmelse af, vi var i gode hænder, gjorde vi købte en pakke med 3 forsøg.
Det skulle vise sig, at jeg blev gravid med Mads i andet friske forsøg hos Jer. Hvilken gave og helt uvirkelig følelse af det endelig var lykkes i vores 10 forsøg i alt.

Vi kunne ikke tro det, før vi havde en dejlig velskabt dreng i vores arme. Efter nogle år, kom ønsket om endnu et lille barn.
Her var vi slet IKKE i tvivl om, det skulle være igennem Jer. Vi købte en pakke igen, hvilket ikke havde været nødvendigt denne gang, da jeg blev gravid med Niclas, allerede i første forsøg.

Begge behandlinger var med ICSI. I er yderst professionelle og det har jeg klart kunne mærke fra første befrugtede æg blev sat op. Der var ingen tilfældigheder mht. hvor ægget skulle lægges.

Hvorimod mine behandlinger i det offentlige, tog det mindre end 1 min. at sætte ægget retur. Min fornemmelse var ægget ”bare” blev lagt tilfældigt op.
Jeg kan ikke sige, hvad der er oversagen til det er lykkes hurtigere ved Jer, men ved blot, at jeg til hver en tid, vil anbefale Jer frem for det offentlige.
Jeg håber med denne beretning, at andre kan få troen på, at det KAN lykkes, selvom der har været mange mislykkes forsøg.
Til hver en tid, vil vi anbefale at barnløse booker en samtale hos Jer, og derefter mærker efter, om de ønsker at komme i behandling.

TAK for Jeres ærlighed, faglig erfaring på højt plan og Jeres varme velkomst.

Mvh
Dianna Aarup Agregård
Keld Aarup
Oktober 2012