Vi henvendte os på klinikken i maj 2008, efter en del spontane aborter indenfor de sidste 3 år. I det offentlige system kunne man ikke finde årsagen til de mange ufrivillige aborter.

Hos IVF-Syd, lod man sig ikke skræmme af det…men tog kampen op, og vi regner med at årsagen til barnløseheden nu er fundet, og en medicinsk behandling blev sat igang 🙂

I april 2009, fik vi vores 3. ivf-forsøg…og nu 7. måneder efter sidder vi tilbage med vores ønskebarn i maven.. Vi venter en dreng til januar 2010, han skal hedde “Storm,” for han har i sandhed taget os med storm – og det samme gælder personalet hos IVF-Syd..Vi har altid følt os velkommen og specielle – altid har der været tid og en lyst til at lytte. Det er det man som ufrivilligt barnløse har behov for..Tiden og roen fra personalets side til at lytte, og at man som patient mærker en oprigtig interesse. Vi føler os så utrolig heldige over den ønske situation vi nu befinder os i – og vi glæder os så utroligt meget. Vi ønsker det bedste for kommende patienter hos IVF-Syd.

De varmeste hilsner fra Bo & Pia, Esbjerg, 16. november 2009