Kære alle barnløse,

I/du sidder nu og læser IVF-Syds hjemmeside og håber at de måske kan hjælpe Jer/dig med at få Jeres/dit store ønske opfyldt om at blive forældre, jeg vil bare sige det er det helt rigtig sted i har valgt at kikke, kontakt dem og se hvad de kan gøre for at hjælpe netop Jer/dig. Hos IVF-Syd bliver alle mødt med varme, omsorg og smil, det er som om man bliver en del af ”familien” som en anden også har skrevet. Der er altid tid og omsorg for dig/jer uanset hvornår I/du ringer eller kommer til behandling mm.
Vi kontaktede IVF-Syd efter mange mislykkede forsøg i det offentlige, nogle bekendte havde anbefalet IVF-Syd og hvor er vi glade for at vi valgte netop IVF-Syd.

Det er en fantastisk hyggelig og varm lidt som en herskabs lejlighed man kommer ind i hos dem, det gør at man slapper af på en helt anden måde. De er fagligt dygtige allerede ved første besøg/undersøgelse kunne de se at jeg havde en stor tvillingecyste på min ene æggestok, det havde de ikke opdaget trods rigtig mange behandlinger/scanninger i det offentlige…..den blev fjernet på sygehuset kort tid efter og så fungere min cyklus bedre.

Allerede ved første samtale snakkede lægen om at mine æg ikke var af så god kvalitet længere og derved var der ikke så store chancer for graviditet og min mands sæd er ikke liv i, så vi har brugt donorsæd i alle forsøg. Vi blev anbefalet at prøve nogle forsøg med mine egne æg, men at vi skulle overveje muligheden for at rejse til udlandet og købe æg og donorsæd på en klinik ( i Danmark er der ikke mulighed for både at anvende donoræg og sæd, derfor var vores mulighed kun udlandet)
Efter en del mislykkede forsøg valgte vi at kontakte en udenlandsk klinik.

Og takket være IVF-Syd’s hjælp med denne mulighed, vi havde ikke selv overvejet denne mulighed for vi vidste ikke den fandtes. Men i dag har vi fået vores ønskebarn sidste år  og en lille ny på vej så det er bare fantastisk….vi ved ikke hvordan vi kan sige tak fordi vi har været så heldige.

Så lige meget hvad du/i skal bruge af hjælp så kontakt IVF-Syd, de er bare så gode at snakke med og dygtige, omsorgsfuld og søde, det er mennesker som man aldrig glemmer fordi de bare er så dejlige. Hos dem er du/I ikke bare et nummer men et menneske som bliver mødt med omsorg og kærlighed…og så er de dygtig og altid gode at dele tanker og bekymringer med.

Anonyme forældre som varmt kan anbefale IVF-Syd.

Sept. 2015